dimarts, 19 de febrer del 2008

Un miler de reusencs rebran ajuts a la dependència


Foto amb l'alcalde de Reus Lluis Pérez i el senador i candidat Ramon Aleu

Gairebé mil reusencs es beneficiaran el 2008 de les prestacions de la Llei de la Dependència. Aquest miler de ciutadans de Reus han estat ja avaluats amb el grau màxim de dependència. Amés, a finals d'any Reus tindrà més de 800 teleassistències per a majors de 65 anys, i 18.500 pensionistes han incrementat les seves pensions en un 30% de mitjana. Ens comprometem de cara a la pròxima legislatura passar a 850 euros la pensió amb parella i 700 la pensió individual. També 1.500 famílies de Reus es veuran beneficiades per l'ajuda del xec nadó, i 7.300 joves del Camp de Tarragona es beneficiaran de la renda bàsica d'emancipació.

Cal destacar també alguns dels projectes previstos per la pròxima legislatura com la inversió a l'Aeroport de Reus de 230 milions d'euros que permetrà augmentar el nombre de passatgers fins als 9 o 10 milions l'any 2012. I la gran aposta de cara a la pròxima legislatura és la mobilitat garantint les connexions internes, assegurant que el transport ferroviari que és una necessitat de primer ordre estigui coberta i estenent la xarxa de rodalies fins a Reus.

L'actual legislatura en el capítol d'infraestructures, ofereix un bon balanç amb la construcció del tercer carril de l'autopista AP-7, la reordenació de la T-11, l'estació de l'AVE i l'elaboració d'un estudi informatiu sobre el desplaçament de la línia ferroviària Reus - Tarragona que veurà els seus resultats aquest 2008.