dimecres, 6 de febrer del 2008

Hem invertit com mai a la història a Cambrils

Avui he estat a Cambrils on he fet balanç de les inversions de l’Estat a la ciutat durant aquesta legislatura. Parlant amb els mitjans de comunicació de la ciutat he destacat els 111 milions d’euros destinats al desdoblament de la N-340 al seu pas per Cambrils, a les obres d’ampliació del tercer carril de l’autopista AP7 (134 milions d’euros), a la futura estació de Cambrils del corredor del mediterrani, i al nou passeig marítim de ponent que està a punt de ser inaugurat.

Tot plegat, suposa un volum inversor històric i sense precedents del Govern de l’Estat a Cambrils. En aquest sentit, he volgut preguntar en veu alta que es el que va fer el PP per Cambrils durant els 8 anys en què va governar? perquè som incapaços de recordar cap projecte.

Pel que fa a les polítiques mediambientals, cal destacar els 10 milions d’euros destinats al nou passeig marítim de ponent i la futura canalització de les rieres de Riudoms i Riudecanyes.

Un altre dels pilars de l’economia de Cambrils, el turisme, també s’ha vist beneficiat per les polítiques del Govern socialista gràcies a la concessió de crèdits tous (al 0,5% d’interès) per a la construcció d’equipaments i activitats vinculades al turisme. Això suposarà un estalvi de 800 milions de les antigues pessetes en 10 anys pel sector.


Durant aquesta visita a Cambrils m'ha acompanyat la Yolanda Quilez, cambrilenca i candidata del PSC al Congrés per la demarcació de Tarragona. Amb la Yolanda hem visitat les obres de construcció del passeig marítim de ponent, una realització més del Govern liderat pel president Zapatero. Un cop més, allà on anem ens trobem amb els resultats de la bona feina feta durant aquests quatre anys