dissabte, 23 de febrer del 2008

PLETÒRIC!!!


Pletòric. No hi ha una paraula més adient per definir el míting que avui ha deixat petit el recinte del palau de fires i congressos de Tarragona. No hi cabia ni una agulla, un senyal inequívoc que cada cop són més els qui prenen consciència del que suposa la cita amb les urnes del 9 de març.

Un míting aquest que ha comptat amb molts actius, d'entre aquests, la presència a Tarragona de Felipe González que ha demanat pel president Zapatero i per la Carme Chacón "la mateixa confiança que els tarragonins vàreu dipositar en mi."

Felipe
ha assegurat que l'electorat progressista cada dia que passa va prenent més consciència de la necessitat d'anar a votar massivament per guanyar i barrar el pas a la dreta. En aquest sentit, ha afirmat que "vull que aquesta onada electoral creixi i que ompli les urnes de vots socialistes d'aquí a dues setmanes. No vull una majoria suficient, vull una majoria de veritat!"

I la veritat és que avui l'ambient assenyalava que l'electorat progressista s'està despertant. Tal com deia Carme Chacón, "la bona notícia és que està en les mans dels tarragonins i dels catalans decantar la balança a favor d'un Govern de progrés liderat per José Luis Rodríguez Zapatero."

Després del que he vist avui crec que cada cop estem més a prop d'aquest escenari.