dijous, 13 de març del 2008

UNA VICTÒRIA DE TOTS!


Diumenge els ciutadans van parlar a les urnes i el seu veredicte va ser molt clar: quatre anys més de Govern de progrés liderat per José Luis Rodríguez Zapatero. Durant tota la campanya vàrem demanar una mobilització històrica i la mobilització històrica s'ha produït. Vàrem demanar el vot al PSC com la única opció capaç de fer president Zapatero i la gent ha votat socialista com mai. En defintiva, us vàrem demanar la confiança i vosaltres heu omplert les urnes de vots amb el puny i la rosa. Resultat, una victòria històrica que deixa en mans del PSC quatre dels sis diputats en joc a la demarcació de Tarragona, un resultat sense precedents, ni tal sols el 1982!



Un èxit que ho és de tots. De tots els ciutadans tarragonins que han donat el seu aval a una opció, la socialista, que és la garantia de l'extensió dels drets socials i democràtics, i que han barrat al pas a l'estratègia anticatalana del PP però també al catalanisme queixós de CiU.

Ara fa quatre anys vam iniciar el camí i ara, amb el suport rebut a les urnes, som la garantia de què tot el què està endegat a casa nostra tirarà endavant. Tenim la diagnosi, la capacitat de gestió, la confiança dels ciutadans i sabem com fer-ho.

Ho hem dit i ho complirem. Crearem 35.000 nous llocs de treball a la demarcació, amb l'objectiu d'assolir la plena ocupació, desemvoluparem l'ambiciós paquet d'iniciatives que hem endegat en matèria d'infraestructures però, sobretot, impulsarem les polítiques socials amb el punt de mira fixat en desenvolupar la Llei de Dependència.

Com deia fa unes setmanes, el millor per Tarragona està per venir però ja s'està dibuixant...