divendres, 7 de març del 2008

"ELS TERRORISTES NO ANUL.LARAN LA FORÇA DE LA DEMOCRÀCIA"

La federació del PSC del Camp de Tarragona vol expressar el seu absolut rebuig al terrorisme i a la utilització de la violència, així com la condemna més enèrgica a l’atemptat que aquest divendres s’ha cobrat la vida de l’exregidor socialista de Mondragón, Isaías Carrasco.

Com a mostra de rebuig a aquest execrable i covard atemptat contra un treballador indefens que es dirigia al seu lloc de treball, els candidats del PSC del Camp de Tarragona han decidit suspendre tots els actes electorals previstos per aquest final de campanya.


Com a cap de llista del PSC per Tarragona he demanat a la ciutadania que vagi a votar massivament a les eleccions de diumenge per demostrar als terroristes que amb les bombes i les pistoles no aconseguiran anul·lar la força de la democràcia.

He volgut deixar de manifest la repugnància que em provoca l’assassinat d’un treballador que es disposava a anar a treballar davant de la seva família. Es tracta d’un crim particularment vil que no pot, de cap manera, impedir a la gent que vagi a exercir el seu dret a vot aquest diumenge. Jo emplaço a tots els tarragonins i tarragonines a respondre a la violència i a la barbàrie amb vots a les urnes, que tothom vagi a votar sense deixar-se condicionar pels terroristes. La millor resposta a aquest assassinat és una gran participació democràtica.

Finalment, el PSC del Camp de Tarragona vol sumar-se al condol de totes les persones de bé als familiars i amics de Isaías Carrasco i al Partit Socialista d’Euskadi.