diumenge, 2 de març del 2008

TOTHOM A VOTAR!


Avui, novament, un dia d'intensa activitat que m'ha portat en poques hores a recórrer diversos municipis de la província (Reus, Vandellòs i L'Hospilatel de l'Infant, Riudoms...), un dia amenitzat per diverses trobades com la que he mantingut al migdia amb els amics de la Casa d'Extremadura de Reus.

Avui com ahir és percep a peu de carrer que l'electorat socialista s'està despertant i que, clarament, anem a més! Davant d'aquesta evidència, el bloc de la dreta CiU-PP juguen la carta de la desmobilització de l'electorat progressista afirmant, com avui feia Artur Mas a Valls, que els socialistes ja hem guanyat les eleccions.

Davant d’això, hem de respondre anant massivament a les unes diumenge vinent per obtenir una victòria clara i rotunda que garanteixi quatre anys més de progrés per les comarques tarragonines.

Ara més que mai, els sondejos electorals publicats avui apunten que el vot socialista va a més. Malgrat això res està encara decidit perquè la dreta intentarà fomentar l’abstenció d’aquells que puguin pensar que tot està ja decidit.

Lluny de baixar la guàrdia el que hem de fer és multiplicar els esforços per fer arribar a cada ciutat, poble i racó de la demarcació un missatge molt clar: la participació a Tarragona serà decisiva per decantar el resultat de les eleccions i la única opció capaç de garantir un Govern de Progrés, de derrotar a la dreta i d’apostar per aquest territori és el PSC.

Tothom a votar! a votar en defensa del territori davant d’un Rajoy que ja anuncia per activa i per passiva que tornarà a posar damunt la taula el PHN si guanya les eleccions i una CiU que ja va votar a favor del PHN una vegada.

La bona notícia és que tenim a les nostres mans garantir una clara majoria socialista si els tarragonins anem a votar com ja ho vàrem fer ara fa quatre anys quan Tarragona va ser decisiva en la victòria de Zapatero i la derrota del PP. Fem ara que aquest èxit col·lectiu sigui encara més rotund!