dissabte, 1 de març del 2008

El PP busca l'abstenció




CAL ANAR A VOTAR MASSIVAMENT PER DERROTAR UN PP QUE SAP QUE NOMÉS GUANYARÀ SI HI HA UNA BAIXA PARTICIPACIÓ

La derrota de l'abstenció és la derrota del PP. Per això cal anar a votar i fer-ho pel PSC, la única opció progressista i catalanista amb opcions de guanyar les eleccions. És una vergonya que els dirigents del PP basin la seva estratègia electoral en fer que els ciutadans no vagin a votar.

La publicació en un mitjà britànic d'una entrevista amb Gabriel Elorriaga, responsable de comunicació del PP, en la què el dirigent popular afirmava que el PP necessita un alt nivell d'abstenció per aconseguir guanyar les eleccions és demostratiu de l'estratègia del PP en aquestes eleccions i ens mostren al PP en estat pur, un PP que no creu en la democràcia i que busca que els ciutadans no anem a votar. Els dirigents del PP saben que han perdut les
eleccions i ara es juguen la seva última carta en afavorir una baixa participació
dels electors a les urnes.

Davant d'aquesta situació la resposta dels tarragonins ha de ser anar a votar massivament el diumenge que ve per demostrar al PP que els ciutadans sí que creiem en la democràcia. Demano a totes les persones que creguin en els valors de la llibertat, el progrés i la democràcia que votin al PSC, l'única garantia de fer president Zapatero, de derrotar al PP, de defensar el territori i d'apostar pel desenvolupament de les comarques tarragonines."

Cada cop més anem constatant el despertar de l'electorat socialista que cada dia que passa va sumant noves voluntats.