dilluns, 3 de març del 2008

JOAN CLOS "AMB AQUEST GOVERN TARRAGONA HA CRESCUT COM MAI"


Avui, jornada intensa a Reus i Tortosa, on he fet campanya amb el ministre d'Indústria i número 2 del PSC per Barcelona, Joan Clos. Una oportunitat també perquè Joan Clos vegi, de primera ma, l'extraordinari creixement que viu la demarcació de Tarragona.

En aquest sentit, Joan Clos ha afirmat que la província de Tarragona viu un moment històric tant pel volum d'inversions del Govern com per l'envergadura dels projectes que s'estan executant.

Clos considera que Tarragona disposa d'unes bases sòlides per garantir el seu desenvolupament econòmic i per crear ocupació. Aquesta província ha crescut com mai a la seva història contemporània amb el Govern socialista.

Segons Joan Clos els exemples són nombrosos. Només per citar-ne alguns, a la província hi ha en marxa cinc parcs tecnològics en matèries clau pel territori com la química, la nutrició, el turisme, l'enologia i les energies renovables. Un esforç en R+D+i que no té equivalent en el conjunt del país.

Unes dades inqüestionables que donen resposta a les falses afirmacions que el PP es dedica a pregonar aquests dies per intentar negar la inversió històrica que el Govern de Zapatero ha dut a terme aquí a casa nostra.

Malgrat aquests jocs de mans de darrera hora estic convençut de que els ciutadans avalaran amb el seu vot aquest diumenge a aquells que hem executat des del Govern totes aquelles infraestructures que demandava la societat civil del Camp de Tarragona des de feia lustres (tercer carril de l'AP7, desdoblament de la N-340, aeroport de Reus, Port de Tarragona, autovia Tarragona-Montblanc...)