dimecres, 6 de febrer del 2008

Anticatalanisme per tornar a la Moncloa

Amb alcaldes i caps de llista socialistes de la comarca visitant el monestir de Santa Oliva que s’està rehabilitant gràcies al finançament del Govern de l`Estat


“El PP ha optat per fomentar l'anticatalanisme com no patíem des dels temps del franquisme com a fòrmula per tornar a la Moncloa "


Ahir vàrem ser al Vendrell on vaig dir que el Partit Popular ha utilitzat durant tota la legislatura una tàctica basada en el menyspreu a Catalunya i en l’odi contra els catalans com a plataforma màgica per tornar a la Moncloa.


Els habitants del Penedés coneixen millor que ningú els efectes d’aquesta campanya d’anticatalanisme visceral, ja que van ser víctimes del boicot als productes catalans, com el cava, fruït de la campanya demagògica del PP en contra de l’Estatut.

El PP no ha estat sol durant tot aquest temps sinó que ha comptat amb el suport parlamentari de franc dels diputats de CiU com el senyor Jané. Ningú no pot tenir cap dubte. En cas de ser necessari Jané tornarà a votar la investidura d’un president del Govern del PP com ja va fer en les dues ocasions en què va votar les dues investidures d’Aznar .

Davant de la cita amb les urnes del 9 de març només hi ha dues opcions: o bé un Govern de progrès, presidit per Zapatero, que aposti per Catalunya i el Camp de Tarragona, o un executiu liderat per Rajoy que faci de l’anticatalanisme la seva marca d’actuació política i bloquegi tots els projectes que necessiten aquestes terres.
  • En el curs de la jornada, la meva companya candidata al Senat i alcaldessa de Cunit, Judith Alberich, va resumit els efectes que les polítiques socials impulsades pel Govern Zapatero han tingut al Baix Penedès.

    Judith va recordar que “1.116 joves del Baix Penedès es beneficiaran enguany dels ajuts de la renda bàsica d’emancipació, 8.412 pensionistes de la comarca han vist com les seves pensions s’incrementaven d’un 30% de mitjana durant aquesta legislatura mentre que 1.300 famílies del Baix Penedès rebran enguany l’ajut de 2.500 euros per nadó.”

1 comentari:

Unknown ha dit...

Barrem el pas a la dreta, barrem el pas al PP...

Francesc, anem per feina, que per responsabilitat política no podem deixar que guanyin els Acebes y Zaplanas...

Salut i Sort a la Campanya.