divendres, 22 de febrer del 2008

ARRENCA LA CAMPANYA!!!


Ja ha començat la campanya electoral! Per endavant quinze dies per fer arribar fins a l'últim racó de la província un únic missatge: cal anar a votar el 9 de març per fer que les comarques tarragonines continuïn avançant i, sobretot, per millorar la qualitat de vida dels nostres conciutadans. De tota manera, cal tenir molt clar que això no serà possible si el Partit Popular guanya les eleccions, un escenari possibles segons les enquestes.

No podem fer cap pas enrera. Hem d'aconseguir que tots els ciutadans progressites prenguin consciència del que està en joc i vagin a votar d'aquí a dues setmanes. Els socialistes som els únics que hem impulsat mesures per resoldre els problemes de la vida quotidiana de la gent.

Conscients dels problemes dels ciutadans, els socialistes hem endegat més prestacions socials, més beques, més habitatges protegits i, sobretot, més inversions en infraestructures i polítiques socials a la demarcació de Tarragona que en qualsevol altre període de la nostra història recent.

Cal seguir avançant en aquesta direcció. De moment l'inici de la campanya ha estat pletòric. He vist la il.lusió dels simpatitzants socialistes, de la bona gent, a Reus, Cambrils i Tarragona on hem complert amb el clàssic de l'enganxada del primer cartell.

Ara necessitem que aquesta il.lusió es tradueixi en vots a les urnes d'aquí a dues setmanes. Queden només quinze dies per decidir si volem que Tarragona guanyi amb Zapatero o perdi amb Rajoy. Els ciutadans, tots nosaltres, tenim la última paraula!