dimecres, 13 de febrer del 2008

GENT DE PARAULA!

Aquests dies de precampanya els ciutadans estan sotmesos a una autèntica successió de promeses que anuncien una solució màgica per a molts problemes que no es resolen amb una vareta màgica. A diferència de la resta de formacions polítiques els socialistes som els únics que ens presentem a aquestes eleccions sense fer volar coloms i sense fer promeses de cara a la galeria sabent, d’avançada, que són irrealitzables.

A diferència dels altres, som els únics que ens podem presentar amb un balanç de la bona feina feta durant aquests darrers quatre anys. Aquests dies escoltem com la resta de partits polítics posen l’accent en la necessitat de desenvolupar el potencial del Camp de Tarragona i proposen grans lobbys i pactes nacionals. Tots proposen però nosaltres som els únics que hem executat inversions històriques que afecten a tot allò que reivindicàvem des de fa anys i que ells no van saber fer o no van voler fer.

I és que gràcies al fort creixement de la nostra economia i a una bona gestió dels recursos públics, hem consolidat el present per seguir apostant pel nostre futur, superant el dèficit social, tecnològic i d’infrastructures que ens havien deixat 23 anys de governs de CiU i 8 del PP. Inversions històriques a l’aeroport de Reus, la construcció del tercer carril de l’AP-7, el desdoblament de la N-340. Una aposta decidida per treure Catalunya i el Camp de Tarragona de l’oblit en el què ens havien deixat tants anys de Governs de dretes. Un govern que ha apostat perquè aquest territori pugui desplegar definitivament totes les seves potencialitats demogràfiques, econòmiques, emprenedores.

Nosaltres ens presentem davant la ciutadania per seguir fent el que el fet fins ara, fer que el creixement econòmic no oblidi aquells valors que ens identifiquen: la igualtat d’oportunitats i de drets, la justícia social, la llibertat i la solidaritat. Els propers anys seran claus per seguir desenvolupant tots aquests valors i Tarragona, com sempre, serà decisiva per fer-ho realitat.

Ara cal fer un pas endavant col·lectiu. Que no us enganyin aquells que diuen que tot està decidit o aquells que desmobilitzen l’electorat afirmant que el PSC i el PP són la mateixa cosa. Això només ens portarà a un Govern regit pels Rajoy, Acebes, Zaplana i companyia. Tots els vots compten. No podem fallar. No podem permetre que aquest PP radicalitzat i xenòfob torni al Govern. Massa està en joc com per quedar-se a casa el proper 9 de març. Necessitem quatre anys més per consolidar l’Estat del Benestar que hem estat construint aquests darrers quatre anys. Un cop més, les comarques del Camp de Tarragona seran determinants per fer-ho possible.