divendres, 29 de febrer del 2008

"VOTAR AL PSC ÉS VOTAR EN DEFENSA DEL TERRITORI"


Aquest matí hem estat a Mora d'Ebre on he fet campanya juntament amb el Ramon Aleu i la Arantxa Ordovas pels carrers del poble i al mercat. A tot arreu la mateixa indignació contra les paraules d'ahir de Mariano Rajoy a Alacant on l'hereu d'Aznar va deixar ben clar que recuperarà el transvasament de l'Ebre si guanya les eleccions.

Avui he estat categòric i he volgut transmetre un missatge d'optimisme a la ciutadania. Hem de votar en defensa de Catalunya, de Tarragona i de les Terres de l'Ebre. CiU i PP es van vendre el territori quan van pactar el PHN i ara es preparen per reeditar aquesta agressió a les Terres de l'Ebre. Votar al PSC és votar en defensa de les comarques tarragonines.

A Mora, com ja vàrem fer a Tortosa i Deltebre, també hem exposat les principals propostes socialistes per les Terres de l'Ebre. En destaca, especialment, l'execució de les variants de Corbera, Gandesa i l'Aldea, la neteja dels residus de l'Ebre a Flix i la millora de la xarxa de comunicacions per carretera i tren amb l'objectiu de garantir la millora de la mobilitat dels ciutadans de les comarques ebrenques.

I a tot arreu on anem la mateixa sensació: l'electorat progressista s'està despertant!